Asistenta in panta buldozer

Slope Assist (Asistenta in Panta) prin Tehnologia Cat® Grade Control va ghideaza sa ajungeti rapid la panta dorita prin mentinerea automata a unghiurilor configurate ale lamei buldozerului. Ghidarea din cabina si controlul automat al lamei ii ajuta pe operatori sa lucreze mai productiv si sa obtina o nivelare uniforma cu mai putine treceri, cu o precizie mai mare si cu mai putin efort.

BENEFICII: PRODUCTIVITATE & EFICIENTA

Productivitatea creste – mentine automat inclinarea longitudinală a lamei (fata/spate) si unghiurile de inclinare transversala ale lamei, imbunatatind calitatea si consecventa pentru operatori la toate nivelurile de experienta.

Lucrati cu precizie si nu la intamplare – ecranul din cabina afisează in timp real indicatori de inclinare longitudinala/transversala a lamei, ofera ghidare si asigura progresul in mod operativ.

Fiecare trecere este executată productiv – materialul este miscat dupa specificatia dorita a pantei; economisiti timp, forta de munca, combustibil si costul pe metru de material mutat.

Mai multe rezultate cu mai putin efort – miscarile automate ale lamei reduc interventiile operatorului cu pana la 80%.

Costuri de pornire mai mici – tehnologia de control al pantei este incorporata; nu este necesara nicio infrastructură 3D, statie de baza sau aparate radio de date pentru a mentine o panta vizata.

Performanta si versatilitate crescute – adaugand AccuGrade™ beneficiati de ghidare vizuala si control automat pentru o calitate mai buna a suprafetei la viteze mai mari de la prima pana la ultima trecere.

Articol pe aceeasi tema: NOI TEHNOLOGII IN STANDARD PENTRU BULDOZERELE CAT

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati: office@b-m.ro; tel: 021 202.76.00.

DISPONIBILITATE MODELE:

 D4K2    D5K2    D6K2    D6N    D6T

Tehnologia Cat Slope Assist este disponibilă în varianta standard de echipare a buldozerelor Cat.

APLICATII:

  • Suporturi de constructii
  • Pante/ terasamente
  • Nivelari
  • Suprafete drepte

ACURATETE:

Pana la 1%* inclinare longitudinala/ transversala a lamei buldozerului

* In functie de calibrare, materiale, aplicatii si utilaj.

MODURI SI CARACTERISTICI:

Modurile si caracteristicile disponibile pentru lucrul cu buldozerul optimizeaza adaptarea utilajului la aplicatie si interfata cu operatorul, obtinand pante netede, in mai putin timp si cu mai putin efort.

Asistenta in panta buldozer

ACURATETE
• Pana la 1%* inclinare longitudinala/ transversala a lamei
* In functie de calibrare, materiale, aplicatii si utilaj. 

Save