BATERII de calitate

Fiabilitatea echipamentelor noastre automatizate depinde, chiar de la inceput, de baterie. Trebuie sa ai incredere ca bateria va pune in functiune echipamentul de fiecare data, chiar si in cele mai neprielnice conditii si la temperaturi extreme. Pentru a avea siguranta ca echipamentul comercial sau autovehiculul vor porni, foloseste bateriile Cat® Premium High Output, sau General Service Line care sunt fabricate la standardele de inalta calitate ale Caterpillar.

CEA MAI BUNA BATERIE ESTE BATERIA IN CARE AI INCREDERE

Bateriile Cat Premium High Output (PHO) sunt concepute dupa specificatii stricte. Sunt fabricate pentru a asigura o putere de pornire si o rezistenta la vibratii mai ridicate decat la bateriile standard si sunt instalate, in uzina, pe toate utilajele Cat. De aceea, indiferent de vreme, bateriile Cat PHO sunt gata de lucru.

Bateriile Cat General Service Line (GSL)  sunt concepute pentru a asigura cea mai buna performanta a vehiculelor utilitare, autovehiculelor si vehiculelor de agrement. Bateriile de 6, 8 si 12 Volti indeplinesc si depasesc standardele industriale specifice. Poti conta pe bateriile Cat GSL in viitoarea ta excursie sau pentru urmatoarea calatorie mai lunga.

PROGRAMARE SERVICE

Pentru programari sau pentru a lua legatura cu echipele noastre de service click aici.