COVID-19: MERGEM INAINTE, IMPREUNA

Bergerat Monnoyeur înțelege cât de importantă este pentru partenerii săi continuarea lucrărilor/ activităților și își asumă cu extremă responsabilitate socială măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

Încă din primele zile ale apariției acestui virus, am implementat o serie de măsuri care să permită desfășurarea activității în siguranță atât pentru partenerii noștri – clienți, furnizori, etc., cât și pentru angajații noștri.

DISTANTAREA SOCIALA

În primul rând, încercăm să respectăm cât mai mult principiul „Distanțarea socială”. Compania noastră este disponibilă pe oricare dintre canalele alternative de comunicare: email, telefon, Skype sau canalele Social Media.

În acest moment, depozitul nostru de piese de schimb este foarte bine aprovizionat, iar Bergerat Monnoyeur asigură  personalul necesar livrărilor de piese de schimb, in timp util, prin intermediul firmelor de curierat.

Cu toate acestea, pentru a continua să ne desfășurăm activitatea, sunt necesare intervenții fizice la utilajele dvs. Acest lucru este realizat de tehnicienii, experții și inginerii noștri.

ECHIPELE DE INTERVENTIE SUNT PREGATITE

Echipele de service sunt pregătite să intervină in orice situație. Colegii din teren vor fi dotați corespunzător și sunt instruiți să respecte principiile de igienă și regulile de distanțare socială comunicate la nivel național.

Sănătatea și bunăstarea lor, precum și cea a familiilor lor, sunt prioritatea noastră. De aceea, urmărim îndeaproape recomandările Guvernului și ne ajustăm continuu procedurile.

MERGEM INAINTE, IMPREUNA

Cu respect față de autorități si responabilitate față de cei din jurul nostru, vom trece împreuna și peste acest pericol reprezentat de COVID-19.

În aproape 30 de ani de activitate în România, am mai trecut împreună prin situații dificile. Tot împreună vom trece cu bine și prin această încercare. Aveți grijă de dumneavoastră, de familiile și colaboratorii dumnevoastră!