VA ASTEPTAM LA AGROMALIM

Semne bune recolta de anul acesta are … Desi anul trecut agricultura romaneasca a inregistrat productii record atat la floarea soarelui, recolta cea mai mare din Uniunea Europeana, cat si la grau si secara. Iata ca in 2014, conform datelor provizorii centralizate la nivelul Ministerului Agriculturii, fermierii romani au recoltat o cantitate de peste 7,37 milioane de tone de grau si de secara, mai mare decat cea de anul trecut, cand s-au recoltat 7,34 milioane de tone, iar la rapita avem cea mai buna productie din 1970 incoace. Desi mai asteptam si recolta la floarea soarelui, cred ca deja putem spune ca agricultura are un an bun.


Pentru a face cunoscute solutiile Caterpillar dedicate acestui sector de activitate, Bergerat Monnoyeur va participa si anul acesta in perioada 11.09 – 14.09.2014 la cea de-a XXV-a editie a Targului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje – AGROMALIM. Organizat de Directia specializata a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, acest targ este locul unde, an de an, la inceputul toamnei se ia pulsul agriculturii romanesti, organizatorii asteptand anul acesta in cele patru zile cca. 12.000 de vizitatori.

Bergerat Monnoyeur Romania va expune la Agromalim doua utilaje extrem de versatile si foarte utile in realizarea muncilor de la o ferma: un incarcator telescopic Cat TH337C, ce are ca atasament un manipulator de baloti ( plus optional cupa cereale sau furci) si un miniincarcator Cat 262B3 cu sapator santuri.

Ideale pentru lucrul la inaltime, incarcatoarele telescopice Cat sunt foarte usor de utilizat datorita noului joystick, ce controleaza comenzile bratului, functiile hidraulice auxiliare si de transmisie. Aceste utilaje sunt folosite in diverse aplicatii printre care mentionam manipulare cereale, stocare faneturi in siloz, stivuire saci de ingrasaminte, tractare remorci incarcate pe distante lungi, etc.

Pentru lucrari de amenajare a terenurilor sau de constructie si intretinere a sistemelor de irigare, va recomandam atasamentele Cat. De exemplu, pentru constructia unei retele de irigatii, miniincarcatorul Cat echipat cu sapator de santuri este o alegere excelenta. Oferind o adancime de sapare de 122 cm si o latime a santului de 30 cm, cu ajutorul acestui “mic fermier” veti construi rapid si cu costuri minime.

Este important de mentionat ca atasamentele Cat sunt interschimbabile, fiind compatibile cu o gama larga de utilaje Cat: miniincarcatoare, incarcatoare frontale de talie mica, miniexcavatoare, buldoexcavatoare, etc.

Alte utilaje Cat folosite in agricultura:

Cu o versatilitate unica, buldoexcavatoarele Cat sunt utilaje polivalente, care nu pot lipsi din parcul de utilaje al unui fermier.

Incarcatoarele frontale Cat cu optiunea de ridicare la inaltime mare executa cu usurinta lucrari de incarcare-descarcare atat a materialelor varsate, precum pamant, nisip, gunoi de grajd, seminte sau furaje, cat si a materialelor compacte - balotate, ambalate, paletizate, containerizate. Aceste utilaje va permit sa lucrati repede si eficient in spatii inguste.

Excavatoarele Cat cu brat lung sunt alegerea perfecta atunci cand vine vorba de decolmatarea canalelor de irigatii, lacurilor sau a zonelor mlastinoase.

Pentru lucrari de constructie, intretinere si reparatii drumuri agricole sau de acces in cadrul fermelor, autogrederele Cat sunt ideale. Dotate cu joystick-uri, acestea ofera un control excelent al lamelor de lucru si o directie precisa.

Buldozerele Cat beneficiaza de un tren de rulare System One, exclusiv Caterpillar, cu o durata de viata mai mare cu pana la 50% fata de un tren de rulare normal. Sunt folosite in activitati de defrisare si amenajare noi terenuri agricole, dar si in alte activitati care necesita o forta mare de impingere.

Utilajele Cat reprezinta o buna investitie in viitor, fiind insotite de o solutie de finantare atractiva, flexibila si  adaptabila nevoilor dumneavoastra, prin Caterpillar Financial. Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani, este  reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne vizitati la AGROMALIM sau sa ne contactati pe adresa: office@b-m.ro.