FILTRELE CAT

De ce sunt filtrele Cat renumite pentru calitate? Pentru ca beneficiaza de:

 • Cordoane acrilice care previn apropierea pliurilor
 • O stabilitate mare a pliurilor care sunt stranse intr-o spirala din fibra de sticla
 • Un tub central din material plastic pentru a preveni contaminarea cu particule metalice
 • Capace din poliuretan turnate la capete pentru o etansare perfecta

FILTRELE Cat SUNT CONsTRUITE MAI BiNE

Cand compari interiorul unui filtru original Cat cu alte marci de filtre, diferenta este evidenta. Design-ul avansat asigura o eficienta maxima de filtrare si protectie, ceea ce permite clientilor sa obtina maximum de performanta de la utilajele lor.

Filtrele noastre sunt proiectate fara compromisuri, pentru a oferi o calitate constanta a performantei si pentru a proteja motorul, transmisia si sistemele hidraulice.

FILTREle DE AER

Produsele Cat® pentru filtrarea aerului care intra in cabina elimina toate tipurile de reziduuri mixte de pe admisie.

Filtrele de aer pentru motor sunt create pentru o protectie maxima a pieselor vitale ale motorului si pentru o performanta optima:

 • Filtre de eficienta standard – o constructie durabila pentru a rezista in cele mai dure conditii la cea mai buna capacitate din industrie
 • Filtre de eficienta foarte inalta – cele mai bune filtre, moderne, cu cea mai lunga durata de viata, disponibile pentru echipamentele Cat.

FILTRELE DE COMBUSTIBIL & SEPARATOARE PENTRU APA

Filtrele de combustibil Cat asigura cea mai buna protectie din industrie:

 • Capteaza si retin particulele
 • Asigura functionarea corespunzatoare a motoarelor si respectarea normelor privind emisiile

Filtrele Primare de Combustibil sunt create pentru a elimina contaminantii nedoriti, care cauzeaza probleme mari motoarelor cu ardere interna.

Filtrele Secundare de Combustibil sunt necesare pentru a capta particule de mici dimensiuni, care provoaca cele mai multe probleme injectoarelor de combustibil si celorlalte componente ale sistemului de alimentare cu carburant.

Separatoarele de Apa/Combustibil asigura cea mai buna protectie pentru componentele vitale ale sistemului de alimentare cu carburant. Acestea elimina apa libera si cea mai mare parte a apei in suspensie, precum si particulele cu dimensiuni de 10 microni (si mai mari), prelungind durata de viata a filtrelor secundare.

FILTREle PENTRU ULEIUL DE MOTOR

Linia completa a acestei game de produse este creata pentru a maximiza gradul de curatenie a motorului si a uleiului de motor, pentru a respecta intervalele de schimbare a uleiului, si pentru a asigura cea mai buna functionare a utilajului si cea mai buna protectie a componentelor.

Va punem la dispozitie filtre de ulei cu Eficienta Standard, Avansata si Ultra-inalta pentru a satisface cel mai bine bugetul si nevoile dumneavoastra:

 • Filtre de Ulei cu Eficienta Standard – o excelenta protectie si performanta pentru motoare Cat mai vechi
 • Filtre de Ulei cu Eficienta Avansata – un control crescut al contaminarii si o capacitate ridicata de retinere a impuritatilor
 • Filtre de Ulei cu Eficienta Ultra-inalta – asigura un control optim al contaminarii in orice fel de conditii. Se recomanda sa fie folosite si ca filtru de curatare dupa o lucrare de service.

FILTREle HIDRAULICE

Utilizarea filtrelor Cat este cel mai bun mod de a reduce contaminarea sistemului hidraulic si a maximiza performanta masinii. Va oferim filtre cu eficienta standard, avansata si ultra-inalta:

 • Eficienta Standard – Mentin curatenia sistemului in majoritatea aplicatiilor.
 • Eficienta Avansata – Asigura o mai buna curatare a sistemului in conditii extreme.
 • Eficienta Ultra-inalta – Asigura un control optim al contaminarii in orice fel de conditii. Se recomanda sa fie folosite si ca filtru de curatare dupa o lucrare de service.

FILTREle DE TRANSMISIE

Transmisiile necesita produse unice de filtrare a uleiului, pentru protejarea componentelor sistemului si pentru optimizarea performantelor. Filtrele Cat ofera:

 • O mai buna capacitate de retinere a impuritatilor.
 • O mai buna functionare pe vreme rece.
 • O maxima eficienta si protectie pentru transmisii.

PROGRAMARE SERVICE

Pentru programari sau pentru a lua legatura cu echipele noastre de service click aici.