FINANŢARE

Caterpillar Financial Services Corporation

este divizia financiară a Caterpillar Inc. – cel mai mare producător din lume de echipamente miniere şi de construcţii, de stivuitoare, respectiv de motoare şi turbine industriale. cu sediul principal  în Nashville, Statele Unite.

Iniţial, scopul acestei firme, fondata în 1981 în Peoria, Illinois, era de a finanţa cumpărarea de stivuitoare Caterpillar, insa evoultia economica a impins societatea chiar din primii ani, sa-si largeasaca domeniul de activitate la toate celelalte produse oferite de concern.

Actualmente, după mai bine de 30 de ani de funcţionare, CAT Financial serveşte clienţi din peste 45 de ţări din întreaga lume, angajaţii din birourile comerciale situate în cele două Americi, în Australia, Europa şi Asia oferind clienţilor produse financiare adaptate necesităţilor lor individuale.

Scopul activităţii CAT Financial este să ofere clienţilor din întreaga lume o gamă largă de servicii financiare pentru întreaga linie de producţie de maşini şi utilaje Caterpillar, respectiv pentru produse dotate cu componente ale firmei Caterpillar.

Caterpillar Financial Services Poland, o companie deţinută în întregime de Caterpillar Financial Services Corporation, ce oferă servicii financiare în România încă din 1999. Începând cu 1 Octombrie 2007 în România ia fiinţă Caterpillar Financial Services Poland Sp. z o.o.-Sucursala România IFN.

Îndeplinindu-ne misiunea, noi privim problema financiară din perspectiva – clienţilor. Le intelegem dificultăţile, provocările precum si legile care guvernează domeniul de activitate în care se înscriu, astfel incat creem programe financiare adaptate situaţiei la zi a întreprinderilor lor. Noi înţelegem că propriul nostru viitor depinde într-o mare măsură de viitorul clienţilor noştri.

Clientul este expert în domeniul lui de activitate, Dealerul este expert în domeniul maşinilor şi utilajelor, Cat Financial, la rândul ei, este expertă în domeniul financiar – ceea ce ne uneşte este conoaşterea mărcii şi a produselor Caterpillar. Fiind o parte a familiei Caterpillar, noi îi cunoaştem produsele mai bine decât orice altă instituţie financiară şi datorită acestui lucru putem oferi clienţilor noştri soluţiile financiare optime.

Modul nostru de lucru este supus unei formule simple

Clientul este expert în domeniul lui de activitate,

+

Dealerul este expert în domeniul maşinilor şi utilajelor,

+

Cat Financial, este expertă în domeniul financiar

Rezultatul?

SOLUTIE FINACIARA OPTIMA

Pentru ca noi cunoastem marca şi a produselor Caterpillar mai bine decât orice altă instituţie financiară, fiind o parte a familiei Caterpillar.