GrOUPE Monnoyeur IN ROMANIA

groupe-monnoyeur

Groupe Monnoyeur ofera echipamente si servicii pentru profesionistii din diverse domenii de activitate.

Prezent pe piata romaneasca din 1991, Grupul Monnoyeur este reprezentat local prin trei companii:

Sigla BM

 

Bergerat Monnoyeur este dealer exclusiv Cat® din anul 1929. Obiectul de activitate il reprezinta vanzarea, intretinerea si repararea de utilaje pentru constructii, noi sau second-hand, precum si serviciile asociate acestora (consiliere, finantare, ...), si inchirierea pe termen scurt (de la 1 zi la 1 an) de astfel de utilaje.

Eneria

Eneria este specializata in solutii de producere a energiei si motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar in Romania, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte complexe pornind de la oferta de grupuri electrogene şi motoare Cat®.


 

ipso


IPSO AGRICULTURA este importator unic autorizat al masinilor si utilajelor John Deere, cu o gama completa de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat si alte utilaje din aceeasi categorie. 

entreprise-bergerat-monnoyeur-cat-gdBergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania, ofera o gama completa de utilaje si atasamente Cat® dedicate lucrarilor de constructii si infrastructura, mine, cariere si balastiere, demolarilor, tratamentului deseurilor, intretinerii spatiilor verzi, industriei, agriculturii, etc.

VEZI GAMA DE UTILAJE CAT

Reteaua Bergerat Monnoyeur

Compania Bergerat Monnoyeur este prezenta in Romania printr-o retea larga de vanzare si inchiriere de utilaje Cat® noi sau second-hand.

Harta BM cu adrese-web site 

Vezi reteaua Bergerat Monnoyeur in Romania