CONSTRUCTORII DE DRUMURI SE BAZEAZA PE CAT

Oriunde se construieste o noua autostrada, un nou aeroport sau se reface un sector de drum rural veti gasi un utilaj Cat pregatit pentru a duce treaba la bun sfarsit in conditii de maxima productivitate si costuri minime.
Cu o experienta de peste 60 de ani, Caterpillar va ofera echipamente durabile, care asigura un nivel ridicat de calitate in constructia de drumuri. Precizia este un element esential oferit clientilor Cat si inseamna rapiditate si reducere de costuri cand vine vorba de construirea unei autostrazi si nu numai. 

Oriunde se construieste o noua autostrada, un nou aeroport sau se reface un sector de drum rural, veti gasi un utilaj Cat pregatit pentru a duce treaba la bun sfarsit in conditii de maxima productivitate si costuri minime.

Kilometri construiti: 209.004 km de trotuare, 135.000 km de alei,  91.427 km de drumuri

Aceasta este cartea de vizita a utilajelor Cat Paving. Fie ca vorbim de finisoare, compactoare de sol, freze, compactoare de asfalt sau reciclatoare, de-a lungul anilor utilajele Cat si-au castigat in lumea intreaga reputatia de a fi robuste, fiabile si usor de manevrat.

Utilaje

Finisoare
Freze de asfalt
Compactoare de asfalt
Compactoare de sol
Reciclatoare de asfalt