TEHNOLOGIILE XE, the future is now

Cu cele mai noi modele XE de utilaje Cat, Caterpillar scoate toti asii din maneca pentru a exploata la maxim fiecare litru de combustibil. Toate sistemele sunt construite sa functioneze impreuna cat mai eficient posibil, si, in acelasi timp, puterea creste, confortul este imbunatatit si operarea este mai usoara ca niciodata.

Cat XE

Tehnologiile se raliazA pentru reduceri considerabile la costul combustibilului

Linia modernizata de utilaje Cat XE, doua incarcatoare frontale si un excavator hibrid, reprezinta propunerea producatorului Caterpillar pentru clientii care vor sa exploateze la maxim fiecare litru de combustibil.

Herwig Peschl, Manager Cat GCI Customer Solutions precizeaza: ”Fiecare sistem este construit pentru a lucra cat mai eficient posibil. In plus, se profita din plin de tehnologiile disponibile prin Cat EMSolutions, care va ajuta sa gestionati echipamentul mai eficient.”

Tehnologiile XE includ sisteme unice, inovative menite sa maximizeze eficienta utilajelor. De exemplu, pe excavatorul 336F L XE s-a instalat un distribuitor adaptiv ACS, care controleaza electronic distribuitorul hidraulic principal pentru a refolosi energia uleiului recirculat. De asemenea, incarcatoarele frontale 966M XE si 972M XE vin cu o transmisie variabila continua care permite motorului sa ruleze intr-un interval eficient de rotatii pe minut, indiferent de viteza la sol a utilajului.

Am imbunatatit aceste utilaje, de la dintii cupelor pana la sistemul de franare,” precizeaza Peschl. ”Coordonand toate acestea, am crescut economia de combustibil cu pana la 25 la suta fata de modelele standard.” Peschl adauga, ”Combinati aceste sisteme de eficienta ridicata cu tehnologii de monitorizare la distanta prin EMSolutions – Cat Product Link™ si VisionLink® – si puteti vedea literalmente aceste economii de combustibil acumulandu-se pe toate santierele dvs. Puteti vedea si modul in care tehnica de operare si alti factori afecteaza eficienta consumului de combustibil pentru intreaga flota.”(Consultati bara laterala)


Noua linie XE aduce si alte beneficii pe langa eficienta consumului de combustibil. ”Operatorii adora puterea, confortul si usurinta in operare a incarcatoarelor frontale XE,” remarcă Peschl. In concluzie, tehnologiile XE ofera beneficii pentru toata lumea, deoarece un operator fericit este un operator mai productiv.

CINCI MODURI PRIN CARE TEHNOLOGIILE CAT EMSOLUTIONS CONTRIBUIE LA REDUCEREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL

1

Monitorizarea consumului de combustibil
Datele exacte din Product Link despre utilizarea combustibilului va ajuta sa gestionati mai bine consumul de combustibil si sa estimati costurile de operare.

2

Identificarea timpilor inutili de imobilizare
Tabloul de bord VisionLink va arata unde puteti reduce timpii de imobilizare excesivi, economisind combustibil care poate fi folosit pentru a lucra efectiv.

3

Monitorizarea tehnicilor de operare
Alertele din VisionLink va ajuta sa identificati oportunitati de formare profesionala si sa incurajati o buna operare a utilajului, care duce la economii de combustibil.

4

Alertarea rapida a problemelor tehnice
Monitorizarea starii utilajului prin EMSolutions va ajuta sa identificati problemele de performanta din timp pentru a mentine indicatorii de eficienta la cote inalte.

5

Monitorizarea sarcinilor totale
Sistemul Cat de Masurare a Productiei furnizeaza operatorului date despre sarcina utila pentru a se asigura incarcari optime si pentru a maximiza eficienta consumului de combustibil si durata de viata a camionului.

Save