CAT® EM SOLUTIONS

MANAGEMENTUL FLOTEI DE UTILAJE DE CONSTRUCTII

Cat EMSolutions este un pachet de servicii, cu cinci niveluri de acces, conceput pentru a va oferi oportunitatea de a controla din birou activitatea de pe santier si de a actiona proactiv in rezolvarea unor probleme legate de flota.

Folosind datele furnizate de utilajele dumneavoastra, va putem ajuta sa va imbunatatiti productivitatea, sa reduceti costurile de operare si sa sporiti siguranta in exploatare, dezvoltandu-va astfel afacerea intr-un mod durabil.

Descarca Brosura EMSolutions

NIVELURI DE ACCES

Cele cinci niveluri garanteaza va veti primit asistenta solicitata, atat in cazul in care va ocupati singuri de intretinerea utilajelor, cat si in cazul in care ati semnat un contract de service cu Bergerat Monnoyeur.

-4

Obtineti informatii exacte, in timp real, despre amplasarea si utilizarea fiecarui utilaj.

-23

Gestionati evolutia starii utilajelor si a modului de utilizare a acestora cu ajutorul unor rapoarte informative automate.

-3

Beneficiati de sfaturile unor profesionisti pregatiti de Bergerat Monnoyeur referitor la gestionare si intretinerea utilajelor.

-1

Beneficiati de serviciile de intretinere preventiva oferite de Bergerat Monnoyeur, ce au ca rezultat reducerea cheltuielilor de exploatare si timpii de imobilizare ai utilajelor.

-2

Ne incredintati gestionarea flotei de utilaje, in timp ce dumneavoastra aveti grija de afacere.

PROGRAMARE SERVICE

Pentru programari sau pentru a lua legatura cu echipele noastre de service click aici.