PIESE DE SCHIMB DE ORIGINE CAT®

Departamentul de service Bergerat Monnoyeur va ofera piese de schimb originale, cu timp de livrare minim, pentru cresterea productivitatii utilajelor dumneavoastra si pentru reducerea cheltuielilor cu stocul de piese de schimb.

Peste 11.000 dintre cele mai uzuale repere sunt permanent la dispozitia dumneavoastra in depozitele de piese de schimb Bergerat Monnoyeur din Mogosoaia (stocul principal), Timisoara, Brasov, Craiova si Galati.

Pentru a asigura o disponibilitate ridicata in depozite, aprovizionarea cu piese de schimb se realizeaza in mod constant, in principal prin depozitul Caterpillar din Grimbergen, Belgia, a carui eficienta este de aproximativ 98%.

In plus, prin conectarea online permanenta la stocul Caterpillar putem verifica, in timp real, disponibilitatea pieselor de schimb in depozitele Caterpillar din intreaga lume.

Va asiguram un termen de livrare de 24 de ore pentru piesele aflate in stocul Bergerat Monnoyeur, 24-48 de ore pentru piesele comandate in regim de urgenta, cu livrare par avion, si 3-5 zile lucratoare pentru cele livrate pe cale rutiera.

Pentru mai multe informatii privind caracteristicile si modul de fabricare al unora dintre cele mai importante piese de schimb produse de Caterpillar, va rugam sa ne contactati.

INFO SERVICE

Birourile regionale asigura organizarea interventiilor (reparatii si intretinere de utilaje) si a comenzilor de piese de schimb.

Reprezentantul Comercial Service care va este desemnat va ofera consiliere tehnica pentru utilizarea utilajelor si va propune Pachete de Service adaptate nevoilor dumneavoastra.

Tehnicienii asigura intretinerea si reparatiile utilajelor dumneavoastra pe intreg teritoriul tarii, in ateliere si pe teren, in vederea cresterii productivitatii flotei de utilaje.