UN PARTENER PROACTIV

Achizitia unui utilaj nu este decat inceputul unui parteneriat pe termen lung.

Bergerat Monnoyeur are o experienta de 27 de ani pe piata romaneasca si o experienta de 86 de ani ca dealer Cat, fapt care dovedeste ca suntem un partener de incredere, intotdeauna alaturi de clientii nostrii.

Echipa post-vanzare a Bergerat Monnoyeur asigura nu numai buna functionare a echipamentelor, ci si atingerea parametrilor de productivitate solicitati in proiect.

PIESE DE SCHIMB

engine_parts 

Bergerat Monnoyeur va ofera piese de schimb de origine cu timp de livrare minim, pentru ca dumneavoastra sa va micsorati cheltuielile aferente operarii utilajelor si cu stocul de piese de schimb.

Detalii »

SERVICII

VisionLink (300x104) 

Echipa Bergerat Monnoyeur va pune la dispozitie pachete de solutii flexibile/ customizabile, care sa va permita sa monitorizati, sa gestionati si sa imbunatatiti activitatea de pe santier.

Detalii » 

TEHNOLOGII

service (300x104) 

Caterpillar a dezvoltat tehnologii inovative care sa sporeasca performantele, durabilitatea si versatilitatea utilajelor dvs. si sa imbunatateasca eficienta, confortul si siguranta operatorilor.

Detalii » 

INFO SERVICE

Birourile regionale asigura organizarea interventiilor (reparatii si intretinere de utilaje) si a comenzilor de piese de schimb.

Reprezentantul Comercial Service care va este desemnat va ofera consiliere tehnica pentru utilizarea utilajelor si va propune Pachete de Service adaptate nevoilor dumneavoastra.

Tehnicienii asigura intretinerea si reparatiile utilajelor dumneavoastra pe intreg teritoriul tarii, in ateliere si pe teren, in vederea cresterii productivitatii flotei de utilaje.