TOMBOLA Roadshow Caterpillar 2018

TombolaIn cadrul evenimentului Roadshow Caterpillar 2018, desfasurat in perioada 12 -19.06.2018 in trei locatii: Mogosoaia, Bacau si Sebes, Bergerat Monnoyeur Romania a organizat pentru reprezentantii companiilor partenere prezenti la evenimente 3 premii - telefoane smart Cat S60 - cate unul pentru fiecare locatie. Va rog sa regasiti aici Regulamentul Tombolei.

In data de 27 iunie 2018, in prezenta notarului Savici Ligia Maria si a comisiei de validare a tragerii la sorti compusa din : Valentina Burciu, Irina Dragan, George Ionescu, folosindu-se softul specializat furnizat pe site-ul random.org, s-au extras urmatorii castigatori:

a. Premiu Roadshow Caterpillar 2018 – locatia Mogosoaia - un telefon Cat S60

  • Castigator : Nr. 096 Marinescu Dragos

b. Premiu Roadshow Caterpillar 2018 – locatia Bacau - un telefon Cat S60

  •  Castigator : Nr. 011 Silviu Hutanu

c. Premiu Roadshow Caterpillar 2018 – locatia Sebes - un telefon Cat S60

  • Castigator : Nr. 005 Bade Dan

In speranta ca ne veti considera intotdeauna un partener si un prieten, va multumim inca odata ca ne-ati fost alaturi si vă dorim mult succes in continuare!

PROGRAME DE MARKETING

Bergerat Monnoyeur este lider pe piata importatorilor si distribuitorilor de utilaje pentru constructii din Romania, conform datelor furnizate de Association of Equipment Manufacturers (AEM) la sfarsitul anului 2016.

Multumim clientilor nostri pentru ca au incredere in calitatea utilajelor Cat si ii recompensam prin preocuparea noastra constanta sa imbunatatim serviciile oferite si sa dezvoltam programe speciale de marketing, menite sa le ofere valoare adaugata in afaceri.

 Utilaje de constructii Cat