REVISTA CAT MAGAZINE, EDITIA MARTIE 2016

Acesta este primul numar al revistei Cat Magazine din 2016. Subiectele abordate sunt foarte diverse: de la constructii de infrastructura si istoria companiei noastre, la Fundatia Caterpillar si fauna salbatica din Marea Britanie.

In ciuda unui mediu de afaceri dificil, noi promovam in continuare inovarea. In aceasta editie Cat Magazine, va prezentam echipa de Design Industrial de la Caterpillar si cum sunt create utilajele viitorului la Cat. Cercetarea si dezvoltarea (C&D) sunt doua elemente esentiale in proiectarea si conceperea produselor Cat.

Dezvoltarea de produse si solutii care sa contribuie la cresterea succesului clientilor nostri este o strategie care ne va fi de folos in anii ce vor urma. Si, daca vorbim de succes, in articolul de fond puteti citi despre cum ajuta utilajele Cat la conectarea a doua orase mari si la stimularea economiei in  Bosnia-Hertegovina. Puteti citi si despre succesul relatiei unice dintre dealerul Cat de pe Coasta de Fildes si clientul MK Construction. Daca siguranta este o prioritate pentru dumneavoastra, asa cum este pentru Caterpillar, puteti citi articolul despre efectele oboselii asupra operatorului.

Acest numar este cu siguranta plin de informatii valoroase, utile pentru clientii din toate industriile.

Accesati link-ul de mai jos si puteti citi revista Cat Magazine ON-LINE.

REVISTA CAT MAGAZINE, editia decembrie 2015

Caterpillar recunoaste importanta parteneriatelor, in special cand rezultatul acestora se concretizeaza in avantaje reale pentru clientii Cat.

Revista Cat, Caterpillar

Cel mai recent parteneriat reprezinta exemplul perfect. Este vorba despre o colaborare intre Caterpillar si Modustri, un furnizor de instrumente de masurare pentru industria de echipamente grele, care a avut ca rezultat oferirea unei noi solutii pentru a masura uzura pieselor - mai rapid, mai usor si mai eficient decat inainte. Aceste instrumente, nu numai ca sunt usor de folosit, insa in viitor vor ajuta clientii sa-si optimizeze performanta pieselor si sa-si gestioneze mai bine costurile flotei de utilaje.

In această editie Cat Magazine, ultima pe 2015, articolul de fond ne duce in Egipt, mai exact pe santierul unui proiect de amploare din Canalul Suez. Aici, Jan de Nul, companie de constructii cu o flota de peste 200 de utilaje Cat si sapte dragele cu motoare marine Cat, ajuta la crearea unui nou segment al celebrului canal Suez, care are menirea de a reduce semnificativ timpul de tranzit al navelor, traficul realizandu-se in ambele sensuri. mai eficient decat inainte. Aceste instrumente, nu numai ca sunt usor de folosit, insa in viitor vor ajuta clientii sa-si optimizeze performanta pieselor si sa-si gestioneze mai bine costurile flotei de utilaje.

In Iordania, un alt parteneriat unic se dovedeste a fi de succes pentru clientul Al-Own, pe masura ce implicarea lor in industria miniera continua sa ia amploare. Veti citi, de asemenea, si despre clientii care beneficiaza de avantajele EMSolutions in eficientizarea operatiunilor din intreaga lume.

REVISTELE CAT - ARHIVA

Revisteste CAT sunt publicatii periodice.


CAT MAGAZINE N° 1 - 2013

CAT MAGAZINE N° 2 - 2012

CAT MAGAZINE N° 3 - 2011

CAT MAGAZINE N° 1 - 2011

PAVING NEWS

Revistele Paving News sunt publicatii periodice.


Paving News 2 - 2012