SCOALA OPERATORILOR

Inca din anul 2014, Scoala Operatorilor sustinuta de Bergerat Monnoyeur Romania este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice sa sustina cursuri de specializare pentru ocupatia Masinist la Masini pentru Terasamente.

Până în prezent, peste 100 de operatori au fost instruiți și au absolvit acest program unic pe piața românească, pentru că oferă (pe lângă conceptele teoretice predate) practică pe utilaje de construcții în condiții de șantier. Școala Operatorilor anunță deschiderea perioadei de înscrieri pentru sesiunea de cursuri care începe în luna octombrie 2018. INSCRIERI AICI!

Un curs contine 100 de ore de formare teoretica si practica si se desfasoara la locatia Bergerat Monnoyeur din Mogosoaia. Avem 3 traineri acreditati care predau 35 ore de teorie, pe baza manualelor, si 65 ore de practica pe utilaje si simulatoare.

Cursantii vor fi implicati in  activitati de pregatire, excavare, depozitare, sapare de santuri, incarcare de material, nivelare si toate celelalte sarcini de lucru obisnuite pe un santier. In Romania, suntem singura companie de formare care ofera si partea practica in conditii de santier, cursantii avand la dispozitie cca. 10 utilaje diferite (intre 5 si 25 de tone greutate). Mai mult, instruirea presupune si acumularea de cunostinte in domeniul procedurilor de siguranta a operatorului/ utilajului, intretinere curenta si mentinerea curateniei echipamentului. Descarcati demo curs aici!

Examenul final contine proba scrisa – test grila - si proba practica si se sustine in fata unor specialisti externi desemnati de comisia de autorizare de la Autoritatea Nationala pentru Calificari. INSCRIERI AICI!

Dupa examenul final, absolventii vor primi o DIPLOMA DE FORMARE PENTRU OCUPATIA DE MASINIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE, acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Scoala Operatorilor

BERGERAT MONNOYEUR SRL

Telefon fix: 021 202 76 00

Contact: Valentina Burciu

Mobil: 0724 22 33 73

E-mail: office@b-m.ro

Operator utilaje

STIATI CA...

 » Un filtru de aer murdar scade puterea motorului si creste consumul de combustibil?

 » O pozitie incorecta a utilajului fata de camion inseamna productivitate scazuta si un consum ridicat?

 » Exploatarea incorecta duce la uzura prematura a trenului de rulare?

 » Gresarea in exces are efecte negative asupra functionalitatii utilajului?