solutiile CAT® connect

PACHETE DE SERVICII DEDICATE CLIENTILOR NOSTRI!

Fie ca doriti sa fiti mai productivi, sa luati deciziile corecte sau sa va imbunatatiti rezultatele financiare, echipa Bergerat Monnoyeur va poate ajuta sa alegeti tehnologiile si solutiile potrivite pentru o gestionare eficienta a activitatii dumneavoastra.

Impreuna cu specialistii Caterpillar, Bergerat Monnoyeur a dezvoltat urmatoarele pachete de solutii: 

Solutii pentru managementul utilajelor, care va ajuta sa cresteti timpii productivi si sa reduceti costurile de operare. Pentru mai multe detalii, accesati:

Solutii de productivitate, care monitorizeaza productia si cresc eficienta santierului.

Solutii de securitate a muncii, care permit cresterea constientizarii zonelor de risc de pe santier in acest fel avand garantia securitatii personalului si a utilajelor.

Solutii de sustenabilitate, care reduc impactul asupra mediului si simplifica crearea rapoartelor de conformitate.

INFO SERVICE

Birourile regionale asigura organizarea interventiilor (reparatii si intretinere de utilaje) si a comenzilor de piese de schimb.

Reprezentantul Comercial Service care va este desemnat va ofera consiliere tehnica pentru utilizarea utilajelor si va propune Pachete de Service adaptate nevoilor dumneavoastra.

Tehnicienii asigura intretinerea si reparatiile utilajelor dumneavoastra pe intreg teritoriul tarii, in ateliere si pe teren, in vederea cresterii productivitatii flotei de utilaje.